• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Açıklama... Açıklama...

15 TEMMUZ’UN 4. YILI

Merkez Yönetim Kurulumuz 15 Temmuz dolayısıyla bir açıklama yayımladı.

14.07.2020

Ülkemiz 15 Temmuz 2016 tarihinde kanlı bir darbe girişimine tanık olmuş, TBMM bombalanmış, devlet binalarına saldırılar düzenlenmiş ve halkımızın üzerine ateş açılmıştır. Bu hain girişim, halkımızın Cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkmasıyla başarıya ulaşamamıştır.

Darbelerin ve bu tür girişimlerin asıl hedefinin, emperyalist güçlerin desteğini alarak halkın sindirildiği, hukukun işlemediği ve hakların kullanılamaz hale geldiği bir toplum oluşturmaktır. Bu bilinç ile halkımız, ülkesi ve milleti için tüm farklılıklarını bir tarafa koyarak; birlik ve beraberlik içinde darbe girişimini engellemeyi bilmiştir.

Darbecilere karşı ülkemizi ve demokrasiyi savunurken hayatını yitiren şehitlerimize ve yaralanan gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz’un 4. yılında, hain darbe girişimine kalkışanları bir kez daha nefretle kınıyor, şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Saygılarımızla,

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu adına
Süleyman Akyüz
Genel Başkan

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı