• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Adıyaman Şube Binamızın İhalesi Yapıldı

17.07.2012

Geçen yıl satın aldığımız Adıyaman Eskisaray Mahallesi'ndeki arsamıza yapmayı planladığımız şube ve lokal binamızın yapımı için çıkılan ihalede önce beş firmadan (Kurtoğlu Sanayi Ltd., Asil Grup Dnşm. Ltd., İzogap Yalıtım Ltd., Akkonak Ltd., GÜN-AY Ltd.) 28 Haziran 2012 tarihine kadar kapalı zarf usulü ile teklif vermeleri istendi.

11 Temmuz 2012 Çarşamba günü, Genel Sekreter Ali Ufuk Yaşar, Genel Mali Sekreter İbrahim Doğangül, Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca, Adıyaman Şube Başkanı Zeynal Eroğlu, Şube Başkan Yrd. Hacı Yusuf Doğan, İşyeri Temsilcileri Cengiz Ersever ve Ferhat Yücel, Proje Müellifi S. Seda Büyükaslan ve teklif veren firma temsilcilerinin katılımı ile Adıyaman İsias Otel Salonu'nda toplantı yapıldı. Toplantıya katılanların huzurunda teklif zarfları açılarak okundu. Firmalardan tekliflerini revize etmeleri istendi. Açık azaltma usulü ile yapılan pazarlıkla teklifler son şeklini aldı.

Merkez Yönetim Kurulumuz daha sonra yaptığı toplantı ile ihaleyi en düşük bedelle ve en kısa sürede yapmayı taahhüt eden firma olan İzogap Ltd. Şirketi'ne vermeyi kararlaştırdı.

Projesi Abad Mühendislik tarafından çizilen binamız dört katlı; oturma alanı 285, toplam inşaat alanı ise 7100 metrekare olacak. Giriş katı lokal olarak tasarlanan binamızda ayrıca dokuz adet büro yer alacak.

Teklif veren tüm firmalara ve emeği geçen herkese teşekkür eder, sonucun hepimize hayırlı olmasını dileriz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı