• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Adıyaman’da Temaslar Sürüyor

Sendikamız Genel Merkez Yönetimi 23 Şubat Perşembe günü ziyaret ettikleri Adıyaman’da bir dizi temasta bulundular. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan ile de bir görüşme gerçekleştirildi.

24.02.2023

Genel Merkez Yöneticilerimizin deprem bölgesinde örgütlü olduğumuz işyerlerini ziyaretleri devam ediyor. 23 Şubat Perşembe günü sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreteri Salih Akduman, Genel Mali Sekreteri Erhan Yakışan, Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut, Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Karaman ve Şube Yönetimi ile birlikte TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek üyelerimizle biraraya geldiler. Petrol-İş Heyetine IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan ile IndustriALL Avrupa Genel Sekreteri Luc Triangle de eşlik etti.

Adıyaman ziyaretinde Genel Merkez Yöneticilerimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile de biraraya geldiler.  Görüşmede ayrıca BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, TPAO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Türksoy da yer aldı. Deprem sonrası yaraların sarılması için atılacak adımlar, üyelerimizin yeni durumdaki çalışma koşulları ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.