• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Aliağa Şubemizin 10. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Aliağa Şubemizin 10. Olağan Genel Kurulu 2 Aralık Cumartesi günü Aliağa Petkim Kültür Merkezi’nde yapıldı.Aliağa Şube Başkanlığı'na yeniden Ahmet Oktay seçildi.

04.12.2017

Sendikamızın Aliağa Şubesinin, Aliağa Petkim Kültür Merkezi’nde 2 Aralık Cumartesi günü yapılan 10. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na Ahmet Oktay seçilirken, Başkan Yardımcılığına Veysel Gündüz ve Mevlüt Çınar (Mali) şeçildi.

Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ediz İlker Yüksek, Denetim Kurulu Üyeleri, Ünal Kebeli Mehmet Erzincanlı, Murat Erden, Disiplin Kurulu Üyeleri ise Adem Aydın, Serdar Okumuş ve Sadık Atar'dan  oluştu.

Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca yürütürken, Divan Başkan yardımcılıklarını da Adana Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez, İzmir Şube Başkanımız A. Gani Gündoğdu, Gebze Şube Başkanımız Süleyman Akyüz, Ankara Şube Başkanımız Şuayip Gül yaptı.

Aliağa Şubemizin 10.Olağan Genel Kurulu'na Petrol-İş Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, şube başkanları, şube yöneticileri, şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden temsilciler ve üyelerimiz de katıldı.

Genel Kurul, Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar’ın konuşması ile başladı. Genel Başkanımız konuşmasında sendika ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı