Aliağa Şubemizin 10. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Aliağa Şubemizin 10. Olağan Genel Kurulu 2 Aralık Cumartesi günü Aliağa Petkim Kültür Merkezi’nde yapıldı.Aliağa Şube Başkanlığı'na yeniden Ahmet Oktay seçildi.

04.12.2017

Sendikamızın Aliağa Şubesinin, Aliağa Petkim Kültür Merkezi’nde 2 Aralık Cumartesi günü yapılan 10. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na Ahmet Oktay seçilirken, Başkan Yardımcılığına Veysel Gündüz ve Mevlüt Çınar (Mali) şeçildi.

Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ediz İlker Yüksek, Denetim Kurulu Üyeleri, Ünal Kebeli Mehmet Erzincanlı, Murat Erden, Disiplin Kurulu Üyeleri ise Adem Aydın, Serdar Okumuş ve Sadık Atar'dan  oluştu.

Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca yürütürken, Divan Başkan yardımcılıklarını da Adana Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez, İzmir Şube Başkanımız A. Gani Gündoğdu, Gebze Şube Başkanımız Süleyman Akyüz, Ankara Şube Başkanımız Şuayip Gül yaptı.

Aliağa Şubemizin 10.Olağan Genel Kurulu'na Petrol-İş Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, şube başkanları, şube yöneticileri, şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden temsilciler ve üyelerimiz de katıldı.

Genel Kurul, Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar’ın konuşması ile başladı. Genel Başkanımız konuşmasında sendika ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

FLORMAR'DA DİRENİŞ SÜRÜYOR

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan ve ülkemizin önde gelen kozmetik firmalarından birisi olan Flormar'da işçiler, sendikalaştıkları için işten çıkartılıyorlar. Bugün itibariyle işten çıkarılan işçi sayısı 115'e ulaştı. İşveren önce sendikalaşma çalışmasının öncü işçilerini işten çıkarırken, şimdi başlayan direnişe destek veren işçileri işten atmaya başladı. Öyle ki, tezgah başında birlikte çalışırken işten atılıp direnişe geçen işçi arkadaşlarını alkışladığı için işçiler kapı önüne...