• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Aliağa Şubemizin Ayaktakımı Tiyatro Grubundan Tiyatro Gösterimi

11.04.2018

Aliağa Şubemizin Ayaktakımı Tiyatro Grubu bu kez seyircisinin karşısına "EŞEĞİN GÖLGESİ" adlı oyunla çıktı. Usta yazar Haldun Taner'in yazdığı, Yönetmen Cihangir Turantaş'ın yönettiği ve  Aliağa Şubesi Ayaktakımı Tiyatro Grubunun sahnelediği, Eşeğin Gölgesi" adlı oyun 8 Nisan  Pazar günü Petkim Kültür Merkezi'nde sahnelendi.
Bugüne kadar birçok oyunu başarıyla sergileyen Ayaktakımı oyuncuları 6 aylık bir çalışma sonucunda bu kez seyircisinin karşısına "Eşeğin Gölgesi" adlı oyunla çıktı.
Gecenin sonunda Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay sahneye çıkarak Yönetmen Cihangir Turantaş'a başarısından dolayı teşekkür ederek, gecenin anısına plaket takdim etti.
Şube Başkanı Ahmet Oktay; " Öncelikle bu başarılı performanslarından dolayı tüm Ayaktakımı oyuncularını tebrik ediyorum. Bugüne kadar birçok oyunla karşımıza çıktılar ve sahneledikleri her oyunda güncel mesajlar vererek, duruşlarını hiç değiştirmediler.Emeği geçen tüm oyuncuları canı gönülden bir kez daha kutluyorum." dedi.