Aliağa Şubemizin Ayaktakımı Tiyatro Grubundan Tiyatro Gösterimi

11.04.2018

Aliağa Şubemizin Ayaktakımı Tiyatro Grubu bu kez seyircisinin karşısına "EŞEĞİN GÖLGESİ" adlı oyunla çıktı. Usta yazar Haldun Taner'in yazdığı, Yönetmen Cihangir Turantaş'ın yönettiği ve  Aliağa Şubesi Ayaktakımı Tiyatro Grubunun sahnelediği, Eşeğin Gölgesi" adlı oyun 8 Nisan  Pazar günü Petkim Kültür Merkezi'nde sahnelendi.
Bugüne kadar birçok oyunu başarıyla sergileyen Ayaktakımı oyuncuları 6 aylık bir çalışma sonucunda bu kez seyircisinin karşısına "Eşeğin Gölgesi" adlı oyunla çıktı.
Gecenin sonunda Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay sahneye çıkarak Yönetmen Cihangir Turantaş'a başarısından dolayı teşekkür ederek, gecenin anısına plaket takdim etti.
Şube Başkanı Ahmet Oktay; " Öncelikle bu başarılı performanslarından dolayı tüm Ayaktakımı oyuncularını tebrik ediyorum. Bugüne kadar birçok oyunla karşımıza çıktılar ve sahneledikleri her oyunda güncel mesajlar vererek, duruşlarını hiç değiştirmediler.Emeği geçen tüm oyuncuları canı gönülden bir kez daha kutluyorum." dedi.

FLORMAR'DA DİRENİŞ SÜRÜYOR

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan ve ülkemizin önde gelen kozmetik firmalarından birisi olan Flormar'da işçiler, sendikalaştıkları için işten çıkartılıyorlar. Bugün itibariyle işten çıkarılan işçi sayısı 115'e ulaştı. İşveren önce sendikalaşma çalışmasının öncü işçilerini işten çıkarırken, şimdi başlayan direnişe destek veren işçileri işten atmaya başladı. Öyle ki, tezgah başında birlikte çalışırken işten atılıp direnişe geçen işçi arkadaşlarını alkışladığı için işçiler kapı önüne...