• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Artan Baskılara Karşı Flormar Önünde Basın Açıklaması Yapıldı

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Flormar işçileri ile birlikte artan baskılara karşı bir basın açıklaması düzenlediler.

07.08.2018

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik,6 Ağustos Salı günü Gebze Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren ve Flormar markasını üreten Kosan Kozmetik işyeri önünde basın açıklaması yaptılar. Direnişin 84. gününde, fabrika önündeki mücadelelerini sürdüren işçilere karşı, kolluk kuvvetleri tarafından pankartların indirilmesi ve direniş alanının sınırlama dayatmasına karşı Genel Sekreteimiz Ahmet Kabaca işçilere seslenerek, “Flormar işçilerinin suç işlemediğini, asıl suçu işverenin işlediğini” dile getirerek, “her zaman Flormar mücadelesinin yanlarında olacağını” belirtti.

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca'nın ardından söz alan Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik basın açıklamasını okudu.

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı