• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ataş İşyerinde TİS İmzalandı

Mersin Şubemizde örgütlü olan ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesinde 31 Mart 2023 tarihinde anlaşma sağlanmasının ardından 28 Nisan tarihinde, sendikamız genel merkezinde tarafların biraraya gelmesiyle imza töreni yapıldı.

28.04.2023

Mersin Şubemizin örgütlü olduğu ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş işyeri ile sendikamız arasında yürütülen toplu sözleşme görüşmeleri 31 Mart 2023 tarihinde anlaşma ile sonuçlanmıştı.

28 Nisan 2023 tarihinde sendikamız genel merkezinde Ataş İşyeri yönetimi ile Sendikamız Genel Merkez Yöneticileri, Şube Yöneticileri ile temsilcilerimizin katılımıyla imza töreni yapıldı. Toplantıya Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Ataş İşyeri Genel Müdürü Evrim Barmanbek Erçolak, İK Müdürü Ebru Tevrizci, Mersin Şube Başkanımız Erdem İyim, Başkan Yardımcılarımız Mehmet Sıtkı Ahıskalıoğlu, Birkan Yiğit (Mali), işyeri temsilcilerimiz Abdulkadir Yılmaz, Cevahir Özdemir ile toplu iş sözleşmesi uzmanımız Tuğçe Kalyoncu yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara, Ataş işyerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı