Bandırma Şubede Yeni Üye Eğitimi Yapıldı

Sendikamız Bandırma Şubesinin örgütlü olduğu işyerlerini kapsayan Yeni Üye Eğitimi yapıldı. Eğitime sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda da katıldı.

26.01.2023

Sendikamız Bandırma Şubesinin örgütlü olduğu işyerlerini kapsayan Yeni Üye Eğitimi yapıldı. Yeni Üye Eğitimleri 25 Ocak Çarşamba günü 18.00 - 20.30 ve 26 Ocak Perşembe günü 12.30 - 15.00 saatleri arasında gerçekleşti. Eğitime şubemizin örgütlü olduğu Eti Maden Boraks ile Sülfirik Asit Fabrikaları, Bagfaş ve Hidrojen Peroksit işyerlerinden toplam 150 üye katıldı.

Eğitime sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda, Bandırma Şube Başkanı Tuncay Topuz, Başkan Yardımcıları Ahmet Kınay ve Yalçın Karacaoğlu ile Şube Yönetim Kurulu Üyeleri de katılım gösterdi. Temsilci ve üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği Yeni Üye Eğitimi sendikamız Eğitim Uzmanları Erhan Kaplan ve Esra Keskin tarafindan verildi.

Bandırma Şube Başkanımızın selamlama konuşmasının ardından Genel Başkanımız ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz konuşmalarını yaptılar. Genel Merkez Yöneticilerimiz konuşmalarında ülke ve emek gündeminde öne çıkan gelişmelerle ilgili görüşlerini üyelerle paylaşıp, fikir alışverişinde bulundular. Ayrıca sendikal eğitimlerin önemi, eğitimlerin iç örgütlülüğü nasıl etkilediği, Petrol-İş Sendikası eğitimlerinin neden ayrıcalıklı olduğu da konuşmalarda üzerinde durulan diğer başlıklar oldu.

Merkez Yöneticilerimizin konuşmalarının ardında, sendikamız Eğitim Uzmanları tarafından eğitime devam edildi. Eğitimde sendikal birlik, dayanışma ve örgütlü hareket etmenin önemi üzerine duruldu.