• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bandırma Şubemizde Futbol Turnuvası Finali Yapıldı

04.06.2014

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesinin Eti Maden ve Bagfaş’ta çalışan üyelerine yönelik olarak düzenlemiş olduğu 14. Halı Saha Futbol Turnuvasında şampiyon Boraks-1 takımı oldu. İkinci Buhar Santrali olurken üçüncü Bagfaş-2 takımı oldu. Turnuvanın en güzel golü Boraks-1 takımından Yusuf Küçük’ün orta sahadan attığı gol seçildi. 14 golle Umut Ergin ve Engin Kaplan turnuvanın en golcü sporcuları seçildi. En centilmen takım ise Sülfürik Asit-1, Sülfürik Asit-3 ve Boraks-2 seçildi.

Duruspor Tesislerinde yapılan ödül töreninde konuşan Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan “Sendikamızın aramızdan genç yaşta ayrılan Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş’ın anılarına düzenlemiş olduğu 14. Halı Saha Futbol Turnuvası centilmence sona ermiştir. Bunda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum”dedi.

Şampiyon olan takımlar kupalarını trafik kazasında vefat eden Hüseyin Buğdaycı ve kalp krizinden vefat eden Mustafa Demirbaş’ın ailesine hediye etti. Bu davranış duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Kupa törenine Petrol-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri İbrahim Doğangül, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Genel-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Recep Kum, Eğitim-Sen Bandırma Şube Başkanı Mustafa Kocataş ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Kaynak: Bandırma Şube