• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Şube Genel Kurulu

Bandırma Şubemizin 20. Olağan Genel Kurulu Yapıldı; Tuncay Topuz Şube Başkanı Oldu

Sendikamız Bandırma Şubesi'nin 20. Olağan Genel Kurulu 3 Aralık Cumartesi günü gerçekleşti. Genel Kurulda yapılan seçim sonuçlarına göre Tuncay Topuz Şube Başkanı oldu.

05.12.2022

Sendikamız Bandırma Şube 20. Olağan Genel Kurulu 3 Aralık Cumartesi günü, Bandırma Grand Asta Otel’de yapıldı.

Genel Kurula sendikamız Merkez Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, şube başkan ve yöneticileri ile şubemize bağlı işyerlerinden delegelerin yanı sıra üyelerimiz katıldı.

Genel Kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Genel Kurulu yönetmek üzere Divan Başkanlığına sendikamız Genel Sekreteri Salih Akduman; Divan Üyeliklerine ise Bursa Şube Başkanı Ersin Birgül, Gebze Şube Başkanı Eyüp Akdemir, Kocaeli Şube Başkanı Nesimi Yetişoğlu ve Trakya Şube Başkanı Mehmet Kaya seçildi.

Divanın oluşmasının ardından Genel Başkanımız Süleyman Akyüz konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Genel Başkanımız konuşmasında Türkiye ve emek gündemine dair değerlendirmelerde bulunduktan sonra kongrenin Petrol-İş Sendikasına ve Türkiye işçi sınıfına hayırlı olmasını diledi.

Konukların ve adayların konuşmalarının ardından seçime geçildi. Sabah 10:00’da başlayan Bandırma Şube Genel Kurulu saat 17:00’de seçimlerin yapılmasının ardından sona erdi.

Genel Kurulda Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü işyerleri, Hidrojen Peroksit ve Bag-Faş işyerlerinden delegeler oy kullandı. Genel Kurulda yapılan seçim sonuçlarına göre Şube Başkanlığına Tuncay Topuz, Başkan Yardımcılıklarına ise Ahmet Kınay ve Yalçın Karacaoğlu (Mali) seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Cevat Usta ve Haluk Cihan’dan oluştu. Denetim Kurulu Osman Kurt, Fehim Karakuş ve Semih Eker’den; Disiplin Kurulu ise Tahir Taşçı, Sinan Ersin Karaca ve Sami Yeşil’den oluştu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı