• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Başkan Yaşar'dan Batman TP Çalışanı Üyelerimize Değerlendirme Toplantısı

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, 23 Ekim Pazartesi günü Batman'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

24.10.2017

Batman Şubemizi ziyaret eden Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, şube yönetim kurulumuz ve temsilcilerimizle bir araya gelerek güncel gelişmelerle ilgili bir toplantı yaptı. Toplantının ardından Batman şube konferans salonunda Batman Şube'ye bağlı TP işçisi üyelerimizle istişarelerde bulundu.

23 Ekim Pazartesi günü, Türkiye Petrolleri (TP) bünyesindeki Sondaj, Workover, Kuyu Tamamlama ve Jeofizik Operasyonlar Müdürlüğü'nün, Turkish Petroleum International Company Limited Şirketi (TPIC)'ne devri, bu bağlamda Enerji Bakanlığı'nda kurulan komisyonda ele alınan konular ve gelinen aşamanın değerlendirilmesine ilişkin bir toplantı gerçekleştirildi.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar üyelerimizin konuya ilişkin düşüncelerini aldı ve soruları detaylı olarak cevaplandırdı. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ın bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, üyeler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Aynı günü akşamında ise, Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Batman Şube Başkanımız Şehmus Kaygusuz ve Şube Başkan Yardımcımız Mehmet Sinooğlu, Tüpraş işyeri misafirhanesinde Batman Şubemizin yeni ve eski yönetici ve temsilcileriyle bir araya geldiler.