• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

BATMAN ŞUBEMİZDEN FLORMAR DİRENİŞİNE DESTEK

Direnişlerini 200 gündür sürdüren Flormar emekçilerine, Batman Şubemizden destek ziyareti yapıldı.

30.11.2018

Batman Şube Yönetim Kurulumuz ve temsilcilerimiz 28 Kasım Çarşamba günü Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik ile birlikte 200 gündür kararlılıkla direnişlerini sürdüren Flormar emekçilerini ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Batman Şube Başkan yardımcımız Mehmet Sinooğlu, dayanışmanın önemine dikkat çekerek, Batman halkı ve emekçisinin sonuna kadar Flormar emekçisi ile beraber olacağını ifade etti. Batman Şube yöneticilerimiz ve üyelerimiz manevi daynışmalarının yanısıra, Batman Şubemiz aracılığıyla toplanan nakdi dayanışmalarını da Flormar emekçilerine sundu. Gebze Şube Başkanımız Süleyman Akyüz de ziyaretlerinden dolayı Batman şube yöneticileri ve temsilcilerine teşekkür ederek, Batman emekçisinin dayanışmasının kendileri içinçok kıymetli olduğunu belirtti.

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik de burada bir konuşma yaptı. Tekik konuşmasında ülkede kardeşlik bağlarının-dayanışmanın zayıfladığı bir dönemde, Türkiye'nin diğer bir köşesindeki sınıf kardeşlerinin; Batman emekçisinin, Flormar direnişçileri ile dayanışma göstermesinin çok değerli olduğunu belirtti. Konuşmasının devamında her zaman Flormar direnişçilerinin mücadelesine destek olacaklarını belirten Tekik, Batman Şubenin göstermiş olduğu dayanışmanın çok önemli olduğunu ve mücadeleyi yükseltmeye katkı koyacağını belirtti.