Batman’da Askerimize Kurulan Hain Pusuyu Kınıyor, Terörü Lanetliyoruz..!

Merkez Yönetim Kurulu'muz, 4 Ekim Perşembe sabahı Batman’da gerçekleştirilen terör saldırısını kınayan bir mesaj yayınladı.

05.10.2018

Batman’ın Gercüş ilçesinde, askeri aracın geçişi sırasında, terör örgütü mensuplarınca daha önce yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu sekiz kahraman askerimizin şehit olduğunu, bir Mehmetçiğimizin ise yaralandığını üzülerek öğrendik.

Ülkemizi bölmek, milletimizi parçalamak isteyen; emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapan bu hainlere gerekli cevabı, güvenlik güçlerimiz vatan toprakları içerisinde ve sınır ötesinde en güzel şekilde vermektedir. Bizlere düşen ise böyle zor günlerde birik ve beraberliğimiz pekiştirmek ve Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni diye ayrışmadan bu bayrak altında ebediyen birlikte yaşayacağımızı haykırmak olacaktır.

Batman’da milletimize karşı gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralıları askerimize acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun...

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu adına
Genel Başkan
Ali Ufuk YAŞAR

Son Kalemiz KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZA DOKUNMA!

İşçi sınıfının en temel haklarından ve kazanımlarından birisi olan kıdem tazminatının, bir kez daha, reform adı altında fona devredilmesi ve emekçilerin en büyük güvencesi olan bu hakkın tırpanlanması gündeme getirilmiştir. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün açıkladığı programda, kıdem tazminatının bireysel emeklilik sistemi (BES) ile entegre edileceğini ve bu doğrultuda kıdem tazminatı reformu gerçekleştirileceğini belirtmiştir. Aynı açıklamada, işçi sınıfının son kalesi olarak gördüğ...