• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Medyada Türk-İş Genel Kurulu

Boyun eğmeyecek bir Türk-İş geliyor

8-11 Aralık günlerinde Türk-İş kongresi yapılacak. Kongre öncesinde Türk-İş içerisindeki 10 sendika Sendikal Güç Birliği adı altında Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın'ı aday olarak gösterdi.

ODATV
07.12.2011

8-11 Aralık günlerinde Türk-İş kongresi yapılacak. Kongre öncesinde Türk-İş içerisindeki 10 sendika Sendikal Güç Birliği adı altında Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın''ı aday olarak gösterdi.

Konuyla ilgili Odatv'ye konuşan TekGıda-İş Genel Başkanı Mustafa Türkel neden böyle bir platforma ihtiyaç duyulduğunu anlattı.

AKP iktidarı döneminde yaşanan anti-demokratik uygulamalara vurgu yapan Türkel, Türk-İş konfederasyonun tüm bu gelişmelere sesiz kaldığını söyleyerek, iktidarın güdümünde bir politika uyguladığına vurgu yaptı.

Tekel mücadelesine de dikkat çeken Mustafa Türkel, bu süreçte Türk-İş yönetiminin kendilerine ayrı iktidara ayrı söylemler içinde iki yüzlü bir politika izlendiğine işaret etti. Tekel mücadelesine sahip çıkmadığı için Türk-İş yönetimini çok sert bir dille eleştiren Türkel, "Tekel işçisine bir çorbayı dahi çok gördüler" dedi.

devamı için:

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı