• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bursa Şubemizde Örgütlü Plastiform Çalışanlarından Örnek Davranış

02.11.2022

Bursa Şubemizde örgütlü Plastiform işyerinde çalışan temsilcilerimizin öncülüğünde başlatılan kampanya çerçevesinde üyelerimizin tamamının desteğiyle Çad’da 2. su kuyusu açılışı yapıldı.

Plastiform’da çalışan, İşyeri Baştemsilcimiz Kadir Yeni, “Sendika olarak işyerinde birlik ve beraberliğimizi sağlama adına bir kampanya başlatmak istedik. Bu yılda 2. defa bunu başarmayı sağladık. Suyun insanlık için ne kadar önemli olduğunu düşünerek, dünya da temiz içme suyuna ulaşmakta zorlanan insanlara içme suyunu ulaştırma adına 2. kez su kuyusu açtırmak istedik. Fabrikadaki tüm arkadaşlarımızın katkılarıyla toplanan yardımları İHH yetkililerine teslim ettik. 2. kez su kuyusu açtırmak bizi çok mutlu etti. Ayrıca su kuyusu kampanyasını Plastiform işyerimizde gelenek haline getirmeyi düşünüyoruz. Bizlere bu konuda destek veren tüm sendika üyesi çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı