Bursa Şubemizde Temsilciler Kurulu Toplantısı Yapıldı

24.01.2019

Petrol-İş sendikası Bursa şubesi 2019 yılı ilk şube temsilciler kurulunu Petrol-İş sendikası Bursa Şube Başkanı Erhan Yakışan, Başkan Yrd. Hüseyin Gürkaş, Başkan Yrd. Mali Ersin Birgül, şube yönetim, denetim, disiplin kurulu ve örgütlü olunan işyeri temsilcilerinin katılımı ile 24 Ocak Perşembe günü Orhangazi'de gerçekleştirdi. Toplantıda geride bıraktığımız 2018 yılı değerlendirmesi, devam eden sözleşmeler, işyerlerindeki sorunlar, örgütlenme çalışmaları, sendikal hareket ve ülke gündemine dair konular konuşuldu. Başkan Yakışan, toplantıda ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizin faturasının işçiye kesilemeyeceğini, bu faturanın işverenler tarafından karşılanması gerektiğini söyledi. Bu dönemin diğer dönemlerden daha farklı olması gerektiğini işverenlerin işçisine daha fazla değer vermesini, işçisini daha çok önplanda tutması gerektiğini vurgulayarak 2019 yılının ülkemiz, milletimiz ve işçi sınıfı için daha güzel bir yıl olması dileklerinde bulunarak toplantıyı bitirdi.