• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Cudi'de 6 polis şehit

Bir şenlik havasında kutlanması gereken Nevroz Bayramı'nda ülkemiz kana bulanmışken, Şırnak'ın Cudi Dağı'nda süren operasyonlarda 6 polisimizin şehit olması acılarımıza yeni acılar katmıştır. Şehit olan polislere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı polislere de acil şifalar diliyoruz.

 

22.03.2012

Bir şenlik havasında kutlanması gereken Nevroz Bayramı'nda ülkemiz kana bulanmışken, Şırnak'ın Cudi Dağı'nda süren operasyonlarda 6 Özel Harekat polisimizin şehit olması acılarımıza yeni acılar katmıştır. Şehit olan polislere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı polislere de acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizde çatışmalı süreç ne yazık ki yıllardan beri devam etmekte, acı ve gözyaşının sonu gelmemektedir. Barış, kardeşlik ve hak eşitliğine dayalı toplumsal yapı bir türlü kurulamamaktadır. İnsanlarımız barışa, huzura ve güvenli bir geleceğe hasrettir. Çatışmalı süreçte onbinlerce gencimiz yaşamını yitirmiş, anaların gözlerinden akan yaş kurumamıştır.

Bu çatışmalı ortamın sona erdirilmesi, barış ve kardeşliğe, hak eşitliğine dayalı toplumsal bir yapının kurulması için başta siyasi partilerimiz olmak üzere, tüm sivil toplum kuruluşlarını, sendikaları, demokratik kitle örgütlerini sorumluluk almaya ve çaba sarfetmeye çağırıyoruz.

PETROL-İŞ SENDİKASI

MERKEZ YÖNETİM KURULU