Ege Kimya Turnuvasında Şampiyon Ege Sil Yıldız

25.10.2017

Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi'nin örgütlü olduğu Ege Kimya, Ege Sil Kimya işyerlerinde düzenlenen 4. Geleneksel Futbol Turnuvası Ege Kimya Ortaokulu Futbol Tesislerinde yapıldı. 2 Ekim 2017 tarihinde başlayan turnuvaya 10 takım ikili gruplar halinde katıldı. Ege Kimya 2017 Futbol Turnuvası 19 Ekim Perşembe günü yapılan final maçı ile sona erdi. Ege Kimya Çalışanlarının ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği final maçında Polifen ile Ege-Sil Yıldız takımları karşı karşıya geldi ve normal süresi 2-2 biten karşılaşmayı penaltı atışları ile rakibine 5-3 lük üstünlük sağlayan Ege-Sil Yıldız Takımı Şampiyon oldu.

Turnuvanın üçüncülük maçında Çinko takımı ile Ege –Sil Olgunlar karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 sona eren karşılaşmayı penaltı atışları ile rakibi 5-4 yenen Çinko Takımı turnuvanın 3.sü oldu. Turnuvanın Gol Kralı ise Mekanik Atölye takımından 12 gol ile Gökhan Gel oldu.

Petrol-iş Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman, Başkan Yardımcılarımız Nesimi Yetişoğlu ve Tekin Kara’nın da izlediği ve Turnuva Şampiyonunun belirlendiği maç sonunda Sendikamız adına kısa bir konuşma yapan Şube Başkanımız Salih Akduman; “Turnuvada şampiyon olan Ege Sil Yıldız Takımını tebrik ediyorum. Turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan başta İşyeri Temsilcilerimiz ve Ege Kimya Yöneticilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, ayrıca turnuvaya katılan takım oyuncularını da göstermiş oldukları centilmence davranışlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvanın 1. 2. ve 3.olan takımlarına sendikamız adına çeşitli hediyeler verildi.