• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Flormar İşyeri Önünde Basın Açıklaması

Gebze Şubemizin örgülenme faaliyetini yürüttüğü ve çoğunluğun sağlandığı Flormar işyerinde örgütlenme iradesine yönelik yapılan saldırya karşı Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik tarafından fabrika önünde basın açıklaması yapıldı.

15.05.2018

Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu bulunan ve ülkemizin önde gelen kozmetik firmalarından Gebze Şubemizin örgütlenme çalışmasını yürüttüğü Flormar işçilerinin sendikalaşma hakkını engellenmektedir. Sendikamıza üye olan 80 işçinin iş akdi feshedilerek işveren tarafından üyelerimize yıldırma politikası yapılmaktadır.

Bu nedenle 15 Mayıs Salı günü fabrika önünde bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasına Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Gebze Şube Yöneticilerimiz ve Gebze Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden üyelerimiz katıldı.
Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ,Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik ve Gebze Şube Yöneticilerimiz açıklamalarında Flormar işçisinin, örgütlülüğüne sahip çıkacağını ve mücadeleden asla dönmeyeceklerini belirttiler.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı