• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Futbol Turnuvası

FUTBOL TURNUVASI28.11.2004 Şubemizin düzenlediği dostluk ve dayanışma turnuvası 28 Kasım 2004 tarihinde, Lüleburgaz Muntaş Spor Tesislerinde yapılan maçlarla sonuçlandı.Üçüncülük ve dördüncülük maçını Emekspor ile Devrimspor yaptı. Üçüncülüğü Emekspor kazandı.
28.11.2004

FUTBOL TURNUVASI28.11.2004 Şubemizin düzenlediği dostluk ve dayanışma turnuvası 28 Kasım 2004 tarihinde, Lüleburgaz Muntaş Spor Tesislerinde yapılan maçlarla sonuçlandı.Üçüncülük ve dördüncülük maçını Emekspor ile Devrimspor yaptı. Üçüncülüğü Emekspor kazandı. Final maçı Eczacıbaşı’ndan Ekoller ile Agrosan arasında yapıldı.Karşılaşmayı Ekoller kazandı.(turnuvada Eczacıbaşı İlaç Sanayi’nden Erdinç Yeşildağ gol kralı oldu.)Final maçından sonra dereceye giren takımlara törenle kupalarını şube yönetimi verdi.Törende bir konuşma yapan Şube İdari Sekreteri Turgut Düşova : Sporu bize büyüklerimiz öğretmenlerimiz; kardeşlik, dayanışma ve dostluk diye anlatırlardı. Fakat günümüzde sistem doğayı ve insana dair her şeyi kirlettiği gibi sporu da kirletti. Görüyoruz ki sporda büyük rantlar dönüyor, insanlar birbirini öldürüyor, doping yaparak kendilerini öldürüyor.. Fakat biz hala sporun kardeşlik, dostluk ve barış duyguları içerisinde yapılması gerektiğini düşünüyor ve turnuvanın Petrol-İş ailesinin bağlarını güçlendireceğine inanıyoruz. Bu duygularla turnuvada emeği geçen tüm arkadaşları kutluyor ve teşekkür ediyorum.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı