• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar Kale Kayışları'nda

Kale Kayışları fabrikasında, ağır ve kötü çalışma koşulları ile işçi sağlığının hiçe sayılarak üretimin sürdürülmesine karşı üyelerimizin başlattığı eylem devam ediyor.

08.03.2019

Sendikamız Trakya Şubesi tarafından örgütlenen Kale Kayışları işyerindeki eylemimiz devam ediyor. 6 Mart sabahı yaşanan tüm hukuksuzluklara karşı başlatılan eylem üçüncü gününde büyük bir  moral ve kararlılıkla sürüyor.

Bugün Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar da Kale Kayışları işyerine giderek üyelerimize destekte bulundu. Genel Başkanımızın ziyaretine İstanbul 1 Nolu şube başkanımız Ahmet Baranlı ve Polimer Kauçuk işyeri temsilcileri de eşlik etti.

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Trakya Şube yöneticilerimiz ve Kale Kayışları işyerinde çalışan üyelerimiz ziyaretçilerini karşıladı.

Genel Başkanımız burada yaptığı konuşmasında, Petrol-İş Sendikası'nın her zaman Kale Kayışı işçilerinin yanında olacağını belirtti. Ayrıca, işverene de bir an önce sendika ile masaya oturması çağrısı yapılarak, Petrol-İş Sendikası'nın her zaman diyaloğa açık olduğu mesajı yinelendi.