ZİYARET

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Kırşehir'de

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, 20 Temmuz Cuma günü Petlas Fabrikası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

20.07.2018

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut 20 Temmuz Cuma günü Kırıkkale Şubemizde örgütlü Petlas'ta çalışan üyelerimizle bir araya geldi.

Petlas Fabrikası'nda çalışan üyelerimize yapılan bu ziyarette Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut'a, Şube Başkan yardımcımız Murat Kaya ve temsilcilerimiz eşlik etti.

Merkez yöneticilerimiz Yaşar ve Akbulut  Petlas'ın tüm üretim alanı gezilerek üretim süreci hakkında bilgi aldılar. Petlas işyeri ziyaretinde Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar üyelerimize hitap etti. Sendikal hareket ve ülke gündemine dair açıklamalar yaptı. Genel Merkez yöneticilerimizin bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, Petlas işyerlerinde çalışan üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.

Genel Merkez yöneticilerimiz ayrıca Petlas Genel Müdürü Yahya Ertem ile işyerinde bir görüşme gerçekleştirdi.

FLORMAR'DA DİRENİŞ SÜRÜYOR

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan ve ülkemizin önde gelen kozmetik firmalarından birisi olan Flormar'da işçiler, sendikalaştıkları için işten çıkartılıyorlar. Bugün itibariyle işten çıkarılan işçi sayısı 115'e ulaştı. İşveren önce sendikalaşma çalışmasının öncü işçilerini işten çıkarırken, şimdi başlayan direnişe destek veren işçileri işten atmaya başladı. Öyle ki, tezgah başında birlikte çalışırken işten atılıp direnişe geçen işçi arkadaşlarını alkışladığı için işçiler kapı önüne...