ZİYARET

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Kırşehir'de

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, 20 Temmuz Cuma günü Petlas Fabrikası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

20.07.2018

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut 20 Temmuz Cuma günü Kırıkkale Şubemizde örgütlü Petlas'ta çalışan üyelerimizle bir araya geldi.

Petlas Fabrikası'nda çalışan üyelerimize yapılan bu ziyarette Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut'a, Şube Başkan yardımcımız Murat Kaya ve temsilcilerimiz eşlik etti.

Merkez yöneticilerimiz Yaşar ve Akbulut  Petlas'ın tüm üretim alanı gezilerek üretim süreci hakkında bilgi aldılar. Petlas işyeri ziyaretinde Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar üyelerimize hitap etti. Sendikal hareket ve ülke gündemine dair açıklamalar yaptı. Genel Merkez yöneticilerimizin bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, Petlas işyerlerinde çalışan üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.

Genel Merkez yöneticilerimiz ayrıca Petlas Genel Müdürü Yahya Ertem ile işyerinde bir görüşme gerçekleştirdi.

Son Kalemiz KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZA DOKUNMA!

İşçi sınıfının en temel haklarından ve kazanımlarından birisi olan kıdem tazminatının, bir kez daha, reform adı altında fona devredilmesi ve emekçilerin en büyük güvencesi olan bu hakkın tırpanlanması gündeme getirilmiştir. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün açıkladığı programda, kıdem tazminatının bireysel emeklilik sistemi (BES) ile entegre edileceğini ve bu doğrultuda kıdem tazminatı reformu gerçekleştirileceğini belirtmiştir. Aynı açıklamada, işçi sınıfının son kalesi olarak gördüğ...