Genel Başkanımız Petlas İşyeri Geleneksel Futbol Turnuvası Kupa Törenine Katıldı

Petrol-İş Sendikası Petlas işyeri geleneksel futbol turnuvası Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ın katıldığı ödül töreni ile sona erdi.

29.11.2017

Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi'nin örgütlü olduğu Petlas’ta düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası yarı final maçı ile 29 kasım Çarşamba günü sona erdi.

Turnuvada yarı final maçı 05 Bölümü, bitirme bölümü, 05 lastik imal bölümü, 4 bitirme son kontrol bölümü, final maçı ise 06 pişirme ve sevkiyat akü birimleri arasında gerçekleşti. Turnuvada şampiyonluğu 06 Pişirme Birimi, ikinciliği ise Sevkiyat Depo Akü Birimi kazandı.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Petlas A.Ş işvereni Mustafa Özcan, Petlas Genel Müdürü Yahya Ertem, iİnsan Kaynakları Müdürü Mithat Durudoğan,  Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Sefer, Şube Başkan Yardımcılarımız Murat Kaya, Cevdet Karabıyık, karşılaşmaları üyelerimiz ile birlikte izlediler.

Kupa töreni öncesi  bir konuşma yapan Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan başta işyeri temsilcilerimiz ve üyelerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Turnuvaya katılan takım oyuncularını da göstermiş oldukları centilmence davranışlardan dolayı kutladı. Petlas İşvereni Mustafa Özcan da bir konuşma yaptı. Bu şekilde düzenlenen etkinliklerin paylaşmayı, kardeşliği daha da güçlendirdiğine değindi ve tüm katılımcıları tebrik etti. Konuşmaların ardından kupa töreni gerçekleşti.

GRİPİN İLAÇ İŞYERİNDE ANLAŞMA SAĞLANDI

İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu İstanbul-Avcılar'da faaliyetlerine devam eden ve yıllardır Petrol-İş'in örgütlülüğünü sürdürdüğü Gripin İlaç A.Ş. işyerinde 28 Kasım’da başlayan grev sona erdi. Sendikamızın İstanbul 1 Nolu Şubesi kapsamında örgütlü olduğu ve 83 üyemizin çalıştığı Gripin İlaç A.Ş. işyerinde, toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlanamaması üzerine  28 Kasım’da greve çıkılmıştı. 28 Kasım’da başlayan grev 7 Aralık Cuma günü tarafların genel merkezimizde biraraya gel...