• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Petlas İşyeri Geleneksel Futbol Turnuvası Kupa Törenine Katıldı

Petrol-İş Sendikası Petlas işyeri geleneksel futbol turnuvası Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ın katıldığı ödül töreni ile sona erdi.

29.11.2017

Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi'nin örgütlü olduğu Petlas’ta düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası yarı final maçı ile 29 kasım Çarşamba günü sona erdi.

Turnuvada yarı final maçı 05 Bölümü, bitirme bölümü, 05 lastik imal bölümü, 4 bitirme son kontrol bölümü, final maçı ise 06 pişirme ve sevkiyat akü birimleri arasında gerçekleşti. Turnuvada şampiyonluğu 06 Pişirme Birimi, ikinciliği ise Sevkiyat Depo Akü Birimi kazandı.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Petlas A.Ş işvereni Mustafa Özcan, Petlas Genel Müdürü Yahya Ertem, iİnsan Kaynakları Müdürü Mithat Durudoğan,  Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Sefer, Şube Başkan Yardımcılarımız Murat Kaya, Cevdet Karabıyık, karşılaşmaları üyelerimiz ile birlikte izlediler.

Kupa töreni öncesi  bir konuşma yapan Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan başta işyeri temsilcilerimiz ve üyelerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Turnuvaya katılan takım oyuncularını da göstermiş oldukları centilmence davranışlardan dolayı kutladı. Petlas İşvereni Mustafa Özcan da bir konuşma yaptı. Bu şekilde düzenlenen etkinliklerin paylaşmayı, kardeşliği daha da güçlendirdiğine değindi ve tüm katılımcıları tebrik etti. Konuşmaların ardından kupa töreni gerçekleşti.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı