• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz Aypol İşyerinde Üyelerimizle Biraraya Geldi

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz 12 Şubat Cuma günü İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Aypol işyerine ziyaret gerçekleştirdi.

12.02.2021

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz 12 Şubat 2021 tarihinde İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Tuzla Kimyacılar Organize Sanayi'de kurulu bulunan Aypol işyerinde üyelerimizle biraraya geldi. Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’e bu ziyaretinde, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Engin Bedir, Başkan Yardımcımız Muhammet Kayar, Başkan Yardımcımız Fikret Tiftik (Mali) ve Aypol İşyeri Baştemsilcimiz Mehmet Yurt eşlik etti.

Genel Başkanımız Aypol işyerinde üyelerimizle sohbet etti. Genel Başkan Akyüz, Türkiye ve dünyada etkisini sürdüren pandeminin çalışma hayatına etkisi, ülke gündemi ile emeğin güncel sorunlarına dair detaylı değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkanımız Süleyman Akyüz ve şube yöneticilerimizin bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, Aypol işyerinde çalışan üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.

Genel Başkan Süleyman Akyüz ayrıca, Aypol Genel Müdürü Tolga Ayvacı ile işyerinde bir görüşme gerçekleştirdi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı