• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımıza IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreteri Kemal Özkan'dan Ziyaret

IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan Petrol-İş Genel Merkezini ziyaret etti.

25.12.2018

 

IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan bugün (25 Aralık 2018) sendikamız Petrol-İş Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Kemal Özkan burada Petrol-İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar ile bir araya geldi. Görüşmeye Petrol-İş Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Mustafa Mesut Tekik de katıldı. 

Görüşmede Petrol-İş Sendikasının son dönemde örgütlenme faaliyeti yürüttüğü Yves Rocher/Flormar ve Recticel (Rektisel) işyerlerindeki durum görüşüldü. Bu işyerlerinde neler yapılabileceği tartışıldı.

Görüşme sonrasında Kemal Özkan, Genel Bakan Ali Ufuk Yaşar'a IndustriALL Küresel Sendikanın Yves Rocher/Flormar direnişi için gönderdiği maddi dayanışmayı iletti. Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar bu dayanışmayı bir protokol ile aldı. IndustriALL Küresel Sendikanın bu maddi dayanışması Flormar işçileri için kullanılmak üzere Sendikamızın dayanışma fonuna aktarıldı.

Burada bir konuşma yapan Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar hem IndustriALL Küresel Sendikaya desteğinden dolayı teşekkür etti hem de Petrol-İş ile IndustriALL Küresel Sendika arasındaki dayanışmanın her zaman süreceğini söyledi.

Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar daha sonra IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan'a Petrol-İş'in örgütlenmeye çalıştığı başta Fransa merkezli firma Yves Rocher/Flormar ve Belçika merkezli Recticel olmak üzere gösterdiği dayanışmadan dolayı bir de plaket verdi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı