• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımıza Teşekkür Ziyareti

24 Aralık Pazartesi günü İstanbul 1 Nolu Şubemize bağlı Ürosan işyerinde çalışan temsilcilerimiz ve Şube Başkanımız Ahmet Baranlı, Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ı makamında ziyaret ederek, bitirilen grev ve bağıtlanan toplu iş sözleşmesi için teşekkürlerini ilettiler.

24.12.2018

İstanbul 1 Nolu Şubemiz kapsamında olan Tekirdağ Çorlu'da faaliyetlerini sürdüren ve Petrol-İş'in örgütlülüğünü sürdürdüğü 33 üyemizin çalıştığı Ürosan Kimya Sanayii A.Ş. işyerinde toplu sözleşme görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine 18 Aralık 2018'de grev uygulaması başlatılmıştı.

18 Aralık'ta başlayan grev uygulaması 24 Aralık Pazartesi günü ise  tarafların genel merkezimizde bir araya gelerek anlaşmasıyla sona erdi.

24 Aralık Pazartesi günü İstanbul 1 Nolu Şubemize bağlı Ürosan işyerinde çalışan temsilcilerimiz ve İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı, Ürosan'da çalışan tüm üyelerimiz adına Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ı grev ve ardından grevin sona erdirilerek toplu sözleşmenin bağıtlanması süreçlerindeki desteklerinden dolayı ziyaret ettiler. Şube Başkanı ve temsilcilerimiz bütün süreç boyunca gösterdiği çaba ve katkılarından dolayı Genel Başkanımıza teşekkürlerini ilettiler.