• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ZİYARET

Genel Başkanımızın Bandırma Ziyareti

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca 16 Mayıs Pazartesi günü Bandırma'ya giderek bir dizi ziyarette bulundular.

17.05.2016

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca 16 Mayıs Pazartesi günü Bandırma Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü işyerini ziyaret etti.Genel Başkanımız Yaşar ve Genel Sekreterimiz  Ahmet Kabaca öğlen saatinde fabrika yemekhanesinde  üyelerimiz ile birlikte yemeğe katılıp, Eti Maden işyeri temsilciliğimizdeki üyelerimiz ile sohbet ettiler. Daha sonra Bandırma Eti Maden İşletmeleri Fabrika Müdürü Recep Şekerci'yi makamında ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundular. Ziyaret esnasında Genel Başkanımıza ve Genel Sekreterimize Bandırma Şube Başkanımız İsmail Kayan, Bandırma Şube Başkan Yardımcılarımız  Seyfettin Yankol ve İsmail Ece eşlik etti.

Ardından Erdek Yolu üzerinde Bulunan Sülfürikasit Fabrikası'na giderek burada çalışan üyelerimizi de ziyaret ettiler. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar üyelerimize sendika ve ülke gündemine ilşkin değerlendimelerde bulundu. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ın bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, üyelerimiz tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Daha sonra Bandırma Şubemizin  Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş anısına düzenlediği 15. Halı Saha Futbol Turnuvası'nın final maçına katıldılar. Turnuvanın final maçı Boraks (1) ve Buhar Santrali takımları arasında oynandı. Boraks (1) takımı Buhar Santrali  takımını 5 – 3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Kupa töreninde turnuvada  şampiyon olan Boraks ( 1 ) takımına kupasını Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar verdi. Turnuva 2.'si Buhar Santrali takımının kupasını Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, turnuva 3.'sü Elektrik takımının kupasını ise  Eğitim–İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Kadir Taylan taktim etti.Turnuvanın En Centilmen Takımı'na kupasını Bandırma Şube Başkan Yardımcımız İsmail Ece, turnuvada en çok gol atma başarısını gösteren Buhar Takımı oyuncusu üyemiz Cevat Usta'ya Gol Kralı olarak spor ayakkabısını Bandırma Şube Başkan Yardımcımız Seyfettin Yankol verdi.

Bandırma Şube Başkanımız İsmail Kayan Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş anısına düzenlenen  futbol turnuvasında Buğdaycı ve Demirbaş  ailelerine eşofman takımı hediye ederek, turnuvada mücadele eden tüm üyelere teşekkür etti ve turnuva büyük bir coşku ile sona erdi.

Genel Merkez Yöneticilerimiz daha sonra 27. Uluslararası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali Sahil Şenlikleri kapsamında  Bandırma Şubemizin üyelerinin oynadığı Yersiz Yurtsuzlar Tiyatro Grubu'nun Barış Manço Kültür Merkezi'nde Oğuz Atay'ın yazdığı  “Oyunlarla Yaşamak” adlı oyununu seyretti.