• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımızın Saha Ziyaretleri Devam Ediyor

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Batman programının ikinci gününde yaptığı saha ziyaretleri ile üyelerimizle biraraya geldi.

20.12.2022

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Batman programının ikinci gününde yaptığı saha ziyaretleri ile üyelerimizle biraraya geldi. 20 Aralık Salı günü yapılan ziyaretlerde Genel Başkanımıza Batman Şube Başkanımız Veysel Kartal, Başkan Yardımcılarımız M. Emin Kapuci, Mesut Okay (Mali), Adıyaman Şube Başkanımız Mehmet Karaman, Başkan Yardımcılarımız Hacı Yusuf Doğan, Abdülkerim Fırat (Mali) ile Batman Şube Yöneticilerimiz ve şubemizde örgütlü işyerlerinde çalışan temsilcilerimiz eşlik etti. Heyet önce Gabar Dağı petrol sahaları, Şehit Esma Çevik ve Çamurlu Kamplarında çalışan petrol emekçileri ile biraraya geldi. Burada üyelerimizle çalışma koşulları, talep ve beklentileri ile emek gündemi üzerine sohbet edildi.

Saha gezisinin ardından birlikte öğle yemeği yenildi. Genel Başkan Akyüz’ün bulunduğu Petrol-İş Heyeti son olarak TPIC sondaj kulesini ziyaret etti. Bu ziyaret sonrası, Genel Başkanımız Şırnak Valisi Osman Bilgin’le Valilikte biraraya geldi. Vali ile yapılan görüşmenin ardından Genel Başkanımızın Batman programı sona erdi.