• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Mali Sekreterimiz Contitech'de

Bursa Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden Contitech'de devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 28 Eylül Pazartesi günü anlaşmayla sonuçlandı. Sendikamız genel merkezinde biraraya gelen Petrol-İş ve Contitech heyetleri toplu iş sözleşmesini  imzaladı.

29.09.2020

28 Eylül Pazartesi akşamı imzalanan sözleşmenin ardından Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Bursa Şube Başkan Yardımcımız Remzi Beloğlu ve Contitech işyeri temsilcilerimiz ile birlikte gece geç saatlarde Contitech işyerine giderek üyelerimize imzalanan sözleşme hakkında bilgi verdiler.

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, burada üyelerimize sözleşmeye dair detaylı açıklamalarda bulundu. Yakışan, öncelikle imzalanan sözleşmenin üyelerimiz ve sendikamız için hayırlı olmasını diledi. Genel Mali Sekreterimiz yaptığı konuşmasında; sözleşmede emeği geçen genel merkez yöneticilerimiz, işyeri temsilcilerimiz ve sürecin başından beri sabırla ve büyük bir kararlılıkla bekleyen üyelerimize teşekkür etti. İşyeri temsilcilerimiz de Genel Merkez Yöneticilerimize ve  şube yöneticilerimize, gösterdikleri uğraş, özveri ve fedakarlıklarından dolayı üyelerimiz adına teşekkür ettiler.