• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Merkez Yöneticilerimiz Petlas'ta

Sendikamız Genel Merkez Yöneticileri bugün Kırıkkale Şubemizin örgütlü olduğu Petlas işyerini ziyaret ederek üyelerimiz ve Petlas Yönetimi ile biraraya geldi.

27.12.2022

Sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Mali Sekreteri Erhan Yakışan ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda bugün Kırıkkale Şubemizin örgütlü olduğu Petlas işyerini ziyaret ederek üyelerimiz ve Petlas yönetimi ile biraraya geldiler. Genel Merkez Yöneticilerimize Kırıkkale Şube Başkanımız Mehmet Doğan, Başkan Yardımcılarımız Fatih Küşüm, Mesut Güdük (Mali) ve temsilcilerimiz eşlik etti.

İlk olarak Petlas Fabrika Müdürü Hakan Yalnız ve İnsan Kaynakları Müdürü Mithat Durudoğan ile biraraya gelen sendikamız heyeti, Petlas ve Petrol-İş arasındaki ikili ilişkiler, ülke gündeminde öne çıkan başlıklar ve üyelerimizin çalışma koşullarına ilişkin görüş alışverişinde bulundular. Oldukça verimli geçen görüşme iyi niyet dilekleri ile sona erdi.

Sonrasında ise Genel Merkez Yöneticilerimiz Petlas'ta çalışan üyelerimizle biraraya geldiler. Üyelerimizle emeğin gündeminde öne çıkan gelişmeler bu buluşmada ayrıntılı bir şekilde ele alındı. Üyelerimiz, Genel Merkez Yöneticilerimize ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.