Genel Merkez Yöneticilerimiz Süper Film İşyerini Ziyaret Ettiler

23 Şubat Perşembe günü Genel Merkez Yöneticilerimiz ve IndustriALL Heyeti, Adıyaman Şubemizin örgütlü olduğu ve Gaziantep’te kurulu bulunan Süper Film işyerini ziyaret ettiler.

24.02.2023

Genel Merkez Yöneticilerimizin deprem bölgesinde örgütlü olduğumuz işyerlerini ziyaretleri devam ediyor. 23 Şubat Perşembe günü sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreteri Salih Akduman, Genel Mali Sekreteri Erhan Yakışan, Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut, Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Karaman ve Şube Yönetimi ile birlikte Gaziantep’te kurulu bulunan ve Adıyaman Şubemizin örgütlü olduğu Süper Film Ambalaj işyerini ziyaret ettiler.

Petrol-İş Heyetine IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan ile IndustriALL Avrupa Genel Sekreteri Luc Triangle de eşlik etti.

Süper Film ziyaretinde Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede Petrol-İş ile Süper Film arasındaki ilişkiler, depremin bölgede yarattığı etki, çalışanların nasıl etkilendiği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Sonrasında ise işyerinde çalışan üyelerimizle biraraya gelinerek, deprem ve sonrasında yaşanan gelişmelere üzerine değerlendirmeler yapıldı. Oldukça verimli geçen ziyaret, iyi niyet dilekleri ile son buldu.