• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİMİZ ÜROSAN'DA

İstanbul 1 Nolu şubemiz kapsamında olan Ürosan Kimya Sanayii işyerinde, yaklaşık beş aydır devam eden toplu sözleşme görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine bugün greve çıkıldı. Genel Merkez Yöneticilerimiz de, grevci üyelerimizle dayanışma için  grev alanını ziyaret ettiler.

18.12.2018

Bugün, İstanbul 1 Nolu şubemiz kapsamında olan Ürosan Kimya Sanayii işyerinde, yaklaşık beş aydır devam eden toplu sözleşme görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine bugün greve çıkıldı. Şube Yöneticilerimiz ve Genel Merkez Yöneticilerimiz de grevin ilk gününde grev alanında bulunarak grevci üyelerimize dayanışmalarını gösterdiler.

Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik ile Trakya Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyeleri de bugün, öğleden sonra grev alanındaydılar. Merkez ve Şube Yöneticilerimizin bu ziyaretine, Ürosan işçilerinin yanlız bırakmamak için Jotun Boya ve Elba Bant işyeri temsilcileri de katılarak destek verdiler.