• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz BOTAŞ'ta Temsilcilik Ziyareti Yaptı

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda 19 Aralık Pazartesi günü Ankara Şubemizde örgütlü BOTAŞ Genel Müdürlüğü işyerini ziyaret ederek temsilci ve üyelerimizle biraraya geldi. 

19.12.2022

Sendikamız Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda bugün Ankara Şubemizin örgütlü olduğu BOTAŞ Genel Müdürlüğü işyerini ziyaret ederek temsilci ve üyelerimizle biraraya geldi. Niyazi Recepkethüda'ya bu ziyaretinde sendikamız Ankara Şube Başkanı Ali Haluk Koşar ve Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım eşlik etti. 

Sabah saatlerinde yapılan ziyaret, işyeri temsilciliğinde gerçekleşti. Burada yapılan görüşmede üye ve temsilcilerimizle ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu, başta asgari ücret olmak üzere EYT, vergi sistemindeki adaletsizlik gibi başlıklar üzerine fikir alışverişi yapıldı. Oldukça verimli geçen buluşma, iyi niyet dileklerinin iletilmesi ile son buldu. 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı