• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda’dan Ece Seramik Grevine Dayanışma Ziyareti

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda 30 Temmuz Cumartesi günü Düzce Şubemizin örgütlü olduğu Ece Seramik işyerinde toplu iş sözleşmesindeki yaşanan anlaşmazlıktan dolayı greve çıkan üyelerimizi ziyaret ederek moral verdi.

30.07.2022

Bugün Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda Zonguldak’a giderek dört gündür grevde olan üyelerimize destekte bulundu. Recepkethüda’yı Düzce Şube Yöneticilerimiz ve grevci üyelerimiz karşıladı.

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda grev alanında üyelerimize gelişmeleri aktarırken onlardan gelen soruları da yanıtladı.

Recepkethüda şunları söyledi "Biz sendika olarak hiçbir zaman grevi amaç olarak görmeyiz. Petrol-İş 40 bine yakın üyesiyle, yöneticisiyle şubeleriyle arkanızda olacak. Türkiye'nin şuan ki durumu itibariyle sizlerin büyük bir dayanışma ve cesaret ile greve çıkmanızı yürekten kutluyorum. Bu büyük ailenin kalpleri burada, tüm örgütün selamları var. Petrol-İş tüm grevlerini başarı ile tamamlamıştır. İnşallah Ece Seramik İşyerinde de başarılı olacağız." dedi.

Düzce Şube Başkanımız Ali Işık da Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda’ya dayanışma ziyareti nedeniyle teşekkürlerini iletti.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı