• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ZENTİVA'DA KİTLESEL BASIN AÇIKLAMASI

Greif işçileri ve taraftar gruplarından destek

Zentiva'da üyelerimizin direnişleri devam ederken, 22 Şubat Cumartesi günü,  fabrika önünde kendileri de direnişte olan Greif işçileri ve taraftar gruplarından  pek çok kişinin katılımıyla kitlesel bir basın açıklaması yapıldı.

24.02.2014

Basın açıklamasında Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Genel Mali Sekreteri İbrahim Doğangül, direniş başladığından bu yana üyelerimizle birlikte fabrikada kalan Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreteri Nimetullah Sözen, Denetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Kahyaoğlu ve Trakya Şube Başkanı Turgut Düşova ve Şube Yöneticileri de hazır bulundu.

Fabrikaya kapattılar
İşverenin daralma gerkçesi  ile işçi çıkarmaya başlaması üzerine  kendilerini, fabrikaya kapatan Zentiva işçileri,  direnişlerinin 4. gününde  fabrika  içinde eylemlerini sürdürüyorlar.  Üretimin yarı yarıya düştüğü fabrikada vardiyası gelen işçiler  çalışmaya devam ediyor.  İşverenin taleplelerini kabul edilmemesi durumunda işçiler üretimi daha da azaltmaya kararlılar.

Kaynak: Trakya Şube
 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı