GÜBRETAŞ FUTBOL TURNUVA ŞAMPİYONU ELEKTRİK-ENSTRUMAN

21.11.2014

Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi'nin örgütlü olduğu Gübretaş işyerinde çalışan üyelerin katıldığı 2014  futbol turnuvası  Kalkanlar Çim Halı Tesisleri’nde yapıldı. 3-19 Kasım tarihleri arasında  yapılan Gübretaş 2014 Futbol Turnuvası 19 Kasım  Çarşamba günü yapılan  final maçı ile sona erdi.

8 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu  Torbalama’yı  5-4 yenen Elektrik-Enstruman oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında NPK 2 ile ETİS takımları karşılaştı ve rakibini yenen NPK2 üçüncü oldu. Üçüncülük maçının ardından Kocaeli Şube Başkan Yardımcıları Nesimi Yetişoğlu’nun  takımı ile Tekin Kara’nın takımı şöhretler karması maçına çıktılar.

Turnuvanın Şampiyonu olan Elektrik-Enstruman takımının şampiyonluk kupasını Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, turnuva ikincisi  olan Torbalama’nın kupasını Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca, turnuva üçüncüsü  olan NPK2 İşletme’nin kupasını  Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, Turnuvanın gol kralı olan Ünal Özkara’nın ödülünü Şube Başkan Yardımcıları Nesimi Yetişoğlu, Tekin Kara tarafından verildi. Çok sayıda seyircinin seyrettiği karşılaşmalar centilmenlik çerçevesinde geçti. Turnuva boyunca herhangi bir sakatlık yaşanmaması herkesi memnun etti.