• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ!

Hakkari - Dağlıca'da çatışma; 8 askerimiz şehit oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde, bu sabaha karşı Yüksekova Yeşiltaş Karakolu'na yönelik saldırıda çıkan çatışmalarda 8 askerimiz şehit olmuş, 16 askerimiz de yaralanmıştır. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

19.06.2012

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde, bu sabaha karşı Yüksekova Yeşiltaş Karakolu'na yönelik saldırıda çıkan çatışmalarda 8 askerimiz şehit olmuş, 16 askerimiz de yaralanmıştır. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Hatay'ın Belen ilçesi Mazıcak Deresi mevkiinde dün gece çıkan çatışmalarda da Jandarma Komando Er Doğukan Şit çatışmada ağır yaralanmış, kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi'nde, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Doğukan Şit'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Ülkemizin en önemli sorunu olan bu çatışmalı ortamın sona ermesi, barış ve kardeşliğin sağlanması için başta Meclis'te veya Meclis dışında olmak üzere tüm siyasi partiler ile sendikaları, meslek odalarını, demokratik kitle örgütlerini, aydınları, yazarları sorumluluk almaya ve sorunu çözmeye davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PETROL- İŞ SENDİKASI

MERKEZ YÖNETİM KURULU