• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Hüseyin Buğdaycı Halı Saha Turnuvası başladı

Petrol-İş Bandırma Şubesinin 13’üncüsünü düzenlediği “Hüseyin Buğdaycı Halı Saha Turnuvası start aldı.Dün başlayan turnuvada ilk olarak ünlüler maçı oynandı. Sonrasında ise turnuvanın ilk karşılaşması olan Asit Boraks 1-Laboratuvar maçı oynandı.

Basın Servisi
06.06.2012

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesinin her yıl düzenlediği Hüseyin Buğdaycı Halı Saha Turnuvasının 13’üncüsü start aldı. Livatya Duru Halı Saha Tesislerinde başlayan turnuvaya yoğun bir seyirci ilgisi yaşandı. Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, AKP İlçe Yönetimi üyeleri ve sendika üyeleri turnuvaya izleyici olarak destek verdi.

Turnuvanın açılışında sendika Başkanı Başkan İsmail Kayan’ın konuşma gerçekleştirdi. Hüseyin Buğdaycı’nın adını yaşatma amacıyla her yıl turnuvayı düzenlediklerini hatırlatan Kayan, turnuvaya gelen Hüseyin Buğdaycı’nın kızı ve eşine teşekkür etti. Başkan Kayan konuşmasının ardından Buğdaycı’nın eşi Fatma ve kızı Yağmur Buğdaycı’ya çiçek takdim etti.

Açılış töreninin ardından turnuvanın başlama vuruşunu da İsmail Kayan yaptı. Turnuva dışında şöhretler karması olarak adlandırılan iki takımın karşılaştığı ilk maçta Mavi takım sarı takımı 7-6 yendi.

Şöhretler maçının ardından turnuvanın ilk maçı yapıldı. Asit Boraks 1 takımı ile Laboratuvar takımlarının karşı karşıya geldiği maçtan 3-0’lık skorla Asit Boraks 1 takımı galip ayrıldı.

Turnuvada 18 takım yer alıyor. 4 gruptan oluşan turnuvada finalle birlikte 41 maç oynanacak.

Kaynak: Bandırma Şubesi