İkinci Grup Yeni Temsilci Eğitimi Sona Erdi

Sendikamız Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliği bünyesinde hazırlanıp, Eğitim Servisi tarafından koordine edilen Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitiminde ikinci grup eğitimi sona erdi.

31.05.2024

13-17 Mayıs tarihleri arasında yapılan birinci grup ile başlayan Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitiminde ikinci grup eğitimleri de başarılı bir şekilde sona erdi. 27-31 Mayıs tarihleri arasında yapılan ikinci grup eğitimi, 31 Mayıs Cuma günü sendikamız Merkez Yönetim Kurulu’nun katılımıyla sona erdi.

Yeni Temsilci Eğitiminin son gününde sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreter Ahmet Baranlı, Genel Mali Sekreter Mehmet Kaya ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda temsilcilerimizle bir araya gelerek hem sendikal eğitim, hem de emek ve Türkiye gündemi üzerine değerlendirmelerde bulundular. Genel Yönetim Sekreterimiz Ali Haluk Koşar yoğun toplu sözleşme görüşmeleri sebebiyle programa katılamadı.

Saat 09.30’da başlayan toplantıda, Petrol-İş eğitimleri başta olmak üzere örgütlenme, toplu sözleşme süreçleri, emek gündemine ilişkin genel politik atmosferin sendikalara ve işçi sınıfına nasıl yansıdığı üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Konuşmaların ardından temsilcilerden gelen sorulara Merkez Yönetim Kurulu cevap verdi. Soru-cevap kısmının ardından sertifika programı gerçekleşti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı iyi niyet dileklerinin iletilmesinin ardından sona erdi.