İSİG Servisi Uzmanımız Ceyhun Gürpınar Üsküdar Üniversitesi ve İSGDER’in düzenlediği 1 Konu 1 Konuk Semineri’ne Katıldı

20.07.2018

Üsküdar Üniversitesi ve İSGDER (İş Güvenliği Uzmanları Derneği)’in ortaklaşa düzenlediği, 1 Konu 1 Konuk programının 7. oturumunda, Sendikamız İSİG Servisi Uzmanı Ceyhun Gürpınar, konuşmacı olarak yer aldı.

17 Temmuz 2018 günü Üsküdar Üniversitesi Kuleli Salonunda gerçekleşen, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğinde Sendikaların Rolü” başlıklı konuşmasında Gürpınar, işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda sendikaların neler yapması gerektiğini ve Petrol-İş Sendikası olarak ne tür faaliyetlerde bulunduğumuzu anlattı, katılımcılar tarafından yöneltilen sorulara cevap verdi.

Konuşmanın ardından Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Dr. Rüştü Uçan tarafından Ceyhun Gürpınar’a plaket takdim edildi.

Ürosan Kimya'da Grev Başladı

Tekirdağ Çorlu'da faaliyetlerini sürdüren Ürosan Kimya Sanayii A.Ş. işyerinde anlaşma sağlanamaması üzerine bu sabah (18 Aralık)  greve çıkıldı. Sendikamız İstanbul 1 Nolu Şubemiz kapsamında olan Ürosan Kimya Sanayii A.Ş. işyerinde grev uygulamasına bugün başlandı. Sendikamızın kırk yılı aşkın bir süredir örgütlülüğünü sürdürdüğü ve toplam 55 kişinin çalıştığı Ürosan Kimya işyerinde bugün itibariyle 34 üyemiz bulunuyor. Ürosan Kimya işyeri ile Ağustos ayı başlarında başlayan toplu sözleşm...