Şube Genel Kurulu...

İzmir Şubemizin 16.Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

İzmir Şubemizin 16. Olağan Genel Kurulu 1 Eylül Cumartesi günü İzmir'de yapıldı. İzmir Şube Başkanlığı'na Orhan Zengin seçildi.

04.09.2018

Sendikamızın İzmir Şubesinin, İzmir'de 1 Eylül Cumartesi günü yapılan 16. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na Orhan Zengin seçilirken, Başkan Yardımcılığına Mustafa Örgen ve Caner Yıldırım (Mali) seçildi.

Yönetim Kurulu Üyelikleri Hakan Zaptiyeoğlu ve Mürsel Katırancı, Denetim Kurulu Üyelikleri Osman Çetin, Yusuf Uygur, Cüneyt Arslan, Disiplin Kurulu Üyelikleri ise Altay Özgür, Yusuf Akdemir ve Muzaffer Ekiz'den oluştu.

Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca yürütürken, Divan Başkan Yardımcılıklarını da Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman ve Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Trakya Şube Başkanı Ercan Yavuz ve Mersin Şube Başkanı Erçin Çulcu yaptı.

FLORMAR'DA DİRENİŞ SÜRÜYOR

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan ve ülkemizin önde gelen kozmetik firmalarından birisi olan Flormar'da işçiler, sendikalaştıkları için işten çıkartılıyorlar. Bugün itibariyle işten çıkarılan işçi sayısı 115'e ulaştı. İşveren önce sendikalaşma çalışmasının öncü işçilerini işten çıkarırken, şimdi başlayan direnişe destek veren işçileri işten atmaya başladı. Öyle ki, tezgah başında birlikte çalışırken işten atılıp direnişe geçen işçi arkadaşlarını alkışladığı için işçiler kapı önüne...