Şube Genel Kurulu...

İzmir Şubemizin 16.Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

İzmir Şubemizin 16. Olağan Genel Kurulu 1 Eylül Cumartesi günü İzmir'de yapıldı. İzmir Şube Başkanlığı'na Orhan Zengin seçildi.

04.09.2018

Sendikamızın İzmir Şubesinin, İzmir'de 1 Eylül Cumartesi günü yapılan 16. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na Orhan Zengin seçilirken, Başkan Yardımcılığına Mustafa Örgen ve Caner Yıldırım (Mali) seçildi.

Yönetim Kurulu Üyelikleri Hakan Zaptiyeoğlu ve Mürsel Katırancı, Denetim Kurulu Üyelikleri Osman Çetin, Yusuf Uygur, Cüneyt Arslan, Disiplin Kurulu Üyelikleri ise Altay Özgür, Yusuf Akdemir ve Muzaffer Ekiz'den oluştu.

Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca yürütürken, Divan Başkan Yardımcılıklarını da Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman ve Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Trakya Şube Başkanı Ercan Yavuz ve Mersin Şube Başkanı Erçin Çulcu yaptı.

Son Kalemiz KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZA DOKUNMA!

İşçi sınıfının en temel haklarından ve kazanımlarından birisi olan kıdem tazminatının, bir kez daha, reform adı altında fona devredilmesi ve emekçilerin en büyük güvencesi olan bu hakkın tırpanlanması gündeme getirilmiştir. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün açıkladığı programda, kıdem tazminatının bireysel emeklilik sistemi (BES) ile entegre edileceğini ve bu doğrultuda kıdem tazminatı reformu gerçekleştirileceğini belirtmiştir. Aynı açıklamada, işçi sınıfının son kalesi olarak gördüğ...