• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İzmit Rafineri’de bir günlük iş bırakma eylemi

İzmit Rafineri’de bir günlük iş bırakma eylemi23.11.2005Petrol-İş Genel Merkezi’ nin, özelleştirmelerle ilgili halkın tutum ve davranışlarını öğrenmek, Tüpraş ve Tüpraş’ın satışı ile ilgili toplumun genel kanaatlerini belirlemek amacıyla A&G Araştırma şirketine yaptırmış olduğu kamuoyu araştırmasının sonuçlarının açıklandığı ve sendikamız genel merkezinde basın toplantısı yapıldığı gün Sendikamızın örgütlü olduğu, Tüpraş İzmit Rafinerisi ve Tüpraş Genel Müdürlüğü’ndeki işçiler özelleştirmeleri protesto etmek için tam gün iş bırakma eylemi yaptılar.
23.11.2005

İzmit Rafineri’de bir günlük iş bırakma eylemi23.11.2005Petrol-İş Genel Merkezi’ nin, özelleştirmelerle ilgili halkın tutum ve davranışlarını öğrenmek, Tüpraş ve Tüpraş’ın satışı ile ilgili toplumun genel kanaatlerini belirlemek amacıyla A&G Araştırma şirketine yaptırmış olduğu kamuoyu araştırmasının sonuçlarının açıklandığı ve sendikamız genel merkezinde basın toplantısı yapıldığı gün Sendikamızın örgütlü olduğu, Tüpraş İzmit Rafinerisi ve Tüpraş Genel Müdürlüğü’ndeki işçiler özelleştirmeleri protesto etmek için tam gün iş bırakma eylemi yaptılar. Sabah mesai saatinde servislerden inip fabrika önünde beklemeye başlayan üyelerimiz, Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk Yaşar’ ın yaptığı konuşma ve okunan bildiri sonrasında bekleme için belirlenen yerlere giderek eylemlerine devam ettiler.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı