Kırıkkale'de şampiyon 'Koruma Güvenlik' takımı oldu

Tüpraş ve Petrol-İş Sendikası'nın her yıl ortaklaşa düzenlediği geleneksel sonbahar futbol turnuvasında şampiyon "koruma ve güvenlik"  futbol takımı oldu.

18.10.2011

Tüpraş ve Petrol-İş Sendikası'nın her yıl ortaklaşa düzenlediği geleneksel sonbahar futbol turnuvasında şampiyon "koruma ve güvenlik"  futbol takımı oldu.

Tüpraş Kırıkkale rafinerisi ve Petrol-İş Sendikası olarak üniteler arasında dostluğun gelişmesi, işyerlerinde sporun sevdirilmesi, eski ve yeni çalışanların kaynaşması amaçlanan organizasyonda hedeflenen sonuca ulaşılmıştır.

Turnuva tertip komitesi olarak sendika işyeri baş temsilcisi Ömer Olgun, koruma grup şefi Yılmaz Aydın, bakım plan programcısı A.Tekin Arslan insan kaynakları baş memuru Necati Konucuk görev aldılar.

14 ünitenin futbol takımının katıldığı turnuvada ciddi bir spor yaralanmasının gerçekleşmemesi için Turnuva Tertip Komitesi ve tüm sporcu arkadaşlar sorumlu davranış sergilemiş dostluk içerisinde bir turnuva tamamlanmıştır.

Genel Merkez yöneticileri de finale katıldı

Turnuva finaline Petrol-İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Doğangül ve Ahmet Kabaca da katılmışlardır. Merkez Yönetim Kurulu üyeleri turnuva öncesinde Tüpraş Kırıkkale rafinerisinde işçiler ile bir sohbet toplantısı yaptıktan daha sonra Rafineri Müdürü Engin Ardanuç'u yerinde ziyaret ettiler.

Tüpraş ve Petrol-İş sonbahar futbol turnuvasına dönük çok yoğun ilgi sonucunda, finali, şampiyonluk kupasını "bakım enstrüman" takımını 3-1 yenen "koruma güvenlik" takımı kazandı. Şampiyonlar kupasını Petrol-İş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Doğangül ve Tüpraş Üretim Müdürü Mehmet İlhan Zengin'in elinden aldılar.

İkincilik kupasını "bakım enstrüman" takımı Petrol-İş Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kabaca'dan aldı.

Üçüncülük kupasını "üretim enerji" takımını 3-1 yenen "planlama satış" takımı aldı. Kupayı, Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer verdi.

Turnuvanın en centilmen takımı kupasını "Us Grup" takımı aldı. Kupayı Tüpraş İnsan Kaynakları Müdürü İhsan Oral verdi.

Turnuvanın gol kralı geçen yıl olduğu gibi "koruma güvenlik" takımından İsa Doğan oldu ve kupasını Tüpraş Güvenlik Müdürü Mustafa Özertem'den aldı.

Turnuvanın en az gol yiyen takımının kalecisi olarak en iyi kaleci kupasını "üretim enerji" takımı kalecisi Emrah Gümüşhan aldı. Gümüşhan'ın kupasını Koruma ve Güvenlik Amiri Ahmet Yüksel verdi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Yasin Tonga  turnuvaya katkılarından dolayı plaketini Petrol-İş Sendikası Şube Başkan Yardımcısı Mertgün Altınok'tan aldı.