Kocaeli Şubemizde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği Yapıldı-

08.03.2018

Petrol-İş Kocaeli Şubesi olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Tüpraş Genel Müdürlüğü ve Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü işyerlerinde çalışan bayan üyelerimiz ile kutladık. Tüpraş Eğitim Salonunda gerçekleşen programa Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman, Başkan Yardımcılarımız Nesimi Yetişoğlu, Tekin Kara, Tüpraş Genel Müdürlüğü İşyeri Baştemsilcimiz Emrah Savgu, Tüpraş İzmit Rafineri İşyeri Baştemsilcimiz Teoman Aydınoğlu, temsilcilerimiz Kamil Keskin, Vahap Orhan, Bayram Tekiner, Şeref Altınbaş, Ahmet Akbaş ile Tüpraş’lı bayan üyelerimiz katıldılar. Günün anlam ve önemine ilişkin Şube Başkanımız Salih Akduman bayan üyelerimize hitaben konuşma yaptı. Konuşmanın ardından bayan üyelerimiz toplu halde 8 Mart pastasını kestiler. Pasta ikramının ardından günün anısına Şubemiz tarafından bayan üyelerimize çeşitli hediyeler verildi. Bayan üyelerimiz yapılan organizasyondan ve verilen hediyeler nedeniyle Kocaeli Şubemize teşekkür ettiler.