• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Manisa Standard Profil’de Petrol-İş Bayrağı

Uzun zamandır örgütlenme çalışması içerisinde olduğumuz Manisa Standard Profil işyerinde sona gelindi.

24.01.2019

Düzce Şubemizin uzun zamandır planladığı ve yürüttüğü Manisa Standard Profil işyeri örgütlenmesi, tamamlanma noktasına geldi.
24.01.2019 Perşembe günü, Manisa’da yürüttükleri çalışmaları takiben Merkez Yönetim Kurulu’nu bilgilendirmek üzere Genel Merkezimize gelen Düzce Şube Başkanımız Muzaffer İşık ve Şube Başkan Yardımcımız İbrahim Çelik, örgütlenme sürecinde yaşananlar ve sürecin geldiği noktayı merkez yöneticilerimize aktardılar.
Düzce Şube Başkanımız Muzaffer İşık; Manisa Standard Profil örgütlenmesinde, Standard Profil çalışanlarından Emrah Saruhanlı ve ekibinin çok önemli katkı ve emek sahibi olduğunu ifade etti. Tamamına yakınıyla Sendikamıza üye olan ve üyelik işlemleri halen devam eden Manisa Standard Profil işçileriyle birlikte, her türlü mücadeleye hazır olduklarını ifade eden İşık, Merkez Yöneticilerimize de vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti.
Toplantıya katılan Merkez Yöneticilerimiz de; bu başarılı çalışmanın mimarı olan Düzce Şubemizi ve Emrah Saruhanlı ile ekibini tebrik ederek, her türlü mücadelede yanlarında olacaklarının altını bir kez daha çizdiler.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı