• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimiz İş Kazasının Ardından Petkim’de

Merkez Yöneticilerimiz 30 Aralık Cuma günü Petkim’de yaşanan iş kazasının ardından akşam saatlerinde Aliağa’ya giderek Şube yöneticilerimize ve Petkim’de çalışan üyelerimizle biraraya geldiler, taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

31.12.2022

30 Aralık 2022 tarihinde, sendikamızın örgütlü olduğu Petkim Petrokimya işyerinde bulunan ACN Fabrikasında meydana gelen iş kazasında üyemiz Faruk Atakul hayatını kaybederken 9 arkadaşımız da hastaneye sevk edilmiştir. Üyelerimiz Egemen Elmas, Serkan Özhan ve Tayfun Kaya, 31 Aralık Cumartesi öğleden sonra taburcu olmuştur. Hastanedeki üyelerimizin durumları iyi olup, tedavileri sürmektedir.

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut olaydan hemen sonra akşam saatlerinde Aliağa’ya giderek Petkim’in çeşitli birimlerinde çalışan üyelerimize taziye ve geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, çalışma hayatında iş kazalarının yaşanmaması adına iş güvenliği önlemlerinin önemine dikkat çektiler.

İş kazasında hayatını kaybeden üyemiz Faruk Atakul cenazesi yarın 1 Ocak 2023 Pazar günü memleketi Kırıkkale’nin Keskin İlçesi Çarşı Camii’nden öğle namazını müteakip kaldırılacaktır.

Petrol-İş Sendikası olarak bir kez daha Petkim’de hayatını kaybeden üyemiz Faruk Atakul’a Allah’tan rahmet, tedavisi süren üyelerimize ve Aliağa Şubemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.