• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimiz Kupa Töreninde

İstanbul 2 Nolu Şubemize bağlı Birgi Mefar işyerimizin finalisti olduğu futbol turnuvası Merkez Yöneticilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

16.12.2019

Lotto Şirketler Halı Saha Liginde 15 Aralık Pazar günü oynanan turnuvaya, Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda katıldı.

Final maçının 15 Aralık 2019 tarihinde Ataşehir Biral Halisaha Spor Tesisleri’nde oynandığı ve pek çok şirketin yer aldığı turnuvaya, Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Abdullah Çilli, Başkan Yardımcılarımız Mehmet İldem, Ender Şahiner (Mali) Mefar İlaç işyeri Yönetimi, Mefar İlaç İşyerinde çalışan temsilcilerimiz, İstanbul 2 Nolu Şubemizde örgütlü işyerlerinden temsilcilerimiz ve Mefar ilaçta çalışan çok sayıda üyemiz katıldı.
Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 15 Aralık Pazar günü oynanan üçüncülük ve final maçıyla tamamlandı. Heyecan dolu ve bir o kadar da centilmence geçen maçta Pegasus aldığı 4-2'lik galibiyetle şampiyon oldu. Birgi Mefar’da çalışan üyelerimiz büyük bir başarı sağlayarak finale kadar yükseldiği turnuvayı 2. olarak bitirdi. Turnuvada üçüncü Albaraka dördüncü ise Burganbank oldu.

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz burada yaptığı konuşmada, bu şekilde düzenlenen etkinliklerin paylaşmayı ve kardeşliği daha da güçlendirdiğini vurguladı ve merkez yönetimi adına turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti. Akyüz ayrıca  Mefar’da çalışan üyelerimizin sporda ki bu başarılarının devamını diledi.