• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ZİYARET

Merkez Yöneticilerimizden Dyo Boya ve TPI Kompozit İşyerlerine Ziyaret

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve  Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik Dyo Dyo Boya ve TPI Kompozit işyerlerine ziyarette bulundu.

05.08.2016

3 ve 4 Ağustos 2016 tarihlerinde İzmir Şubemizi ziyaret eden Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve  Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik ve Merkez Denetim Kurulu Başkanımız Yusuf Kahyaoğlu önce Dyo Boya Fabrikaları San. ve Tic. A.Ş. işyerini ziyaret ettiler. Fabrika girişinde kalabalık bir grup üyemiz yöneticilerimizi karşılayarak çiçek taktim ettiler. Ardında üyelerimize hitap eden Turgut Düşova ve Mustafa Mesut Tekik daha sonra İzmir  Şube Başkanımız ve Şube Temsilcilerimiz ile birlikte işyeri Direktörü Ercüment Atakay, İnsan Kaynakları Direktörü Özlem Yaylalı, İşletme Müdürü Ferruh Çiğdem ve İnsan Kaynakları Müdürü Taner Yazıcı ile beraber sohbet etti.Sohbet sonrasında temsilci odasına giderek üyelerimizle sohbete devam edildi. Sohbet Dyo A.Ş. yemekhanesinde temsilcilerimiz ve üyelerimizle devam etmiştir. Merkez yöneticilerimiz yemek sonrasında fabrika yöneticileri ve üyelere veda ederek Tpı Kompozit Kanat San.ve Tic. A.Ş. fabrikamıza geçmişlerdir.

Burada fabrika Genel Müdürü Şenol Bircan, İşletme Müdürü Güney Özaltan İnsan Kaynakları Müdürü Emre Oğuz ve kalabalık bir üye topluluğu merkez yöneticilermizi çiçeklerle kapıda karşılamıştır.

Merkez yöneticilerimiz kalabalık üye topluluğuna birer konuşma yapmışlardır.Tpı Kompozit Kanat San.ve Tic. A.Ş. Fabrikasında şubemiz ve işyeri genel müdürlüğü ortaklaşa olarak 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle vefat eden 250 şehit adına lokma döktürülmüştür. Ruhları şad olsun.

Buradan bir kez daha İzmir Şube Başkanlığı olarak nerden gelirse gelsin her türlü darbe girişimini lanetliyoruz ve yaşasın özgür demokratik ve laik Türkiye diyoruz. Merkez yöneticilerimize de ziyaretlerinden dolayı İzmir Şube üyeleri adına teşekkür ediyoruz.