Merkez Yöneticilerimizden Gripine Ziyaret

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, sendikamızın örgütlülüğünü sürdürdüğü Gripin İlaç A.Ş. işyerinde başlattığı grevin üçüncü gününde üyelerimize dayanışma ziyaretinde bulundular.

30.11.2018

İstanbul-Avcılar'da faaliyetlerine devam eden ve yıllardır Petrol-İş'in örgütlülüğünü sürdürdüğü Gripin İlaç A.Ş. işyerinde başlattığımız grev üçüncü gününde devam ediyor. 83 üyemiz grev yerinde mücadele kararlılığını zorlu hava şartlarına rağmen sürdürüyor.

Grev sürerken grev  ziyaretleri de devam ediyor. Genel Merkez Yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve emek dostu kurumlar da grevle dayanışmak için desteklerine devam ediyorlar.

Bugün Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik ve Batman Şube Başkanımız Şehmus Kaygusuz grev alanını ziyaret etti. Merkez Yöneticilerimizin bu ziyaretlerine CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ve Özgür Karabacak, CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan da katılarak birer konuşma yaptılar.

Son Kalemiz KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZA DOKUNMA!

İşçi sınıfının en temel haklarından ve kazanımlarından birisi olan kıdem tazminatının, bir kez daha, reform adı altında fona devredilmesi ve emekçilerin en büyük güvencesi olan bu hakkın tırpanlanması gündeme getirilmiştir. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün açıkladığı programda, kıdem tazminatının bireysel emeklilik sistemi (BES) ile entegre edileceğini ve bu doğrultuda kıdem tazminatı reformu gerçekleştirileceğini belirtmiştir. Aynı açıklamada, işçi sınıfının son kalesi olarak gördüğ...