• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimizden Gripine Ziyaret

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, sendikamızın örgütlülüğünü sürdürdüğü Gripin İlaç A.Ş. işyerinde başlattığı grevin üçüncü gününde üyelerimize dayanışma ziyaretinde bulundular.

30.11.2018

İstanbul-Avcılar'da faaliyetlerine devam eden ve yıllardır Petrol-İş'in örgütlülüğünü sürdürdüğü Gripin İlaç A.Ş. işyerinde başlattığımız grev üçüncü gününde devam ediyor. 83 üyemiz grev yerinde mücadele kararlılığını zorlu hava şartlarına rağmen sürdürüyor.

Grev sürerken grev  ziyaretleri de devam ediyor. Genel Merkez Yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve emek dostu kurumlar da grevle dayanışmak için desteklerine devam ediyorlar.

Bugün Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik ve Batman Şube Başkanımız Şehmus Kaygusuz grev alanını ziyaret etti. Merkez Yöneticilerimizin bu ziyaretlerine CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ve Özgür Karabacak, CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan da katılarak birer konuşma yaptılar.