Merkez Yöneticilerimizden Gripine Ziyaret

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, sendikamızın örgütlülüğünü sürdürdüğü Gripin İlaç A.Ş. işyerinde başlattığı grevin üçüncü gününde üyelerimize dayanışma ziyaretinde bulundular.

30.11.2018

İstanbul-Avcılar'da faaliyetlerine devam eden ve yıllardır Petrol-İş'in örgütlülüğünü sürdürdüğü Gripin İlaç A.Ş. işyerinde başlattığımız grev üçüncü gününde devam ediyor. 83 üyemiz grev yerinde mücadele kararlılığını zorlu hava şartlarına rağmen sürdürüyor.

Grev sürerken grev  ziyaretleri de devam ediyor. Genel Merkez Yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve emek dostu kurumlar da grevle dayanışmak için desteklerine devam ediyorlar.

Bugün Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik ve Batman Şube Başkanımız Şehmus Kaygusuz grev alanını ziyaret etti. Merkez Yöneticilerimizin bu ziyaretlerine CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ve Özgür Karabacak, CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan da katılarak birer konuşma yaptılar.

Ürosan Kimya'da Grev Başladı

Tekirdağ Çorlu'da faaliyetlerini sürdüren Ürosan Kimya Sanayii A.Ş. işyerinde anlaşma sağlanamaması üzerine bu sabah (18 Aralık)  greve çıkıldı. Sendikamız İstanbul 1 Nolu Şubemiz kapsamında olan Ürosan Kimya Sanayii A.Ş. işyerinde grev uygulamasına bugün başlandı. Sendikamızın kırk yılı aşkın bir süredir örgütlülüğünü sürdürdüğü ve toplam 55 kişinin çalıştığı Ürosan Kimya işyerinde bugün itibariyle 34 üyemiz bulunuyor. Ürosan Kimya işyeri ile Ağustos ayı başlarında başlayan toplu sözleşm...