Merkez Yönetim Kurulumuz Toplandı

22 Nisan Çarşamba günü Merkez Yönetim Kurulumuz biraraya gelerek sendikamız ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

22.04.2020

Sendikamız Merkez Yönetim Kurulu  ülkemiz ve sendikamız gündeminde öne çıkan başlıkları değerlendirmek üzere sendikamız genel merkezinde toplandı. 22 Nisan Çarşamba günü yapılan Merkez Yönetim Kurulu’nda Genel Merkez Yöneticilerimiz Covid-19 salgını ve bu salgının emekçilere nasıl yansıdığı üzerine değerlendirmelerde bulundular. Covid-19 salgının örgütlü olduğumuz işyerlerini ne derece etkilediği, üyelerimizin bu süreçte sağlık, çalışma koşulları ve gelir düzeylerinde nasıl bir değişim olduğu ya da olacağına dair fikir alışverişinde bulunuldu.

15 Nisan tarihinde TBMM’de kabul edilen "Yeni Koronavirüs (Covid-19) Salgınının Ekonomik ve Sosyal Hayata Etkilerinin Azaltılması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" toplantının bir başka gündemini oluşturdu. Özellikle salgın döneminde tüm toplumda artan güvencesizliğin, bu kanunla daha da derinleşeceğine vurgu yapıldı.

Toplantıda İşçilerin Uluslararası Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü olan 1 Mayıs’a ilişkin de değerlendirmeler yapıldı.

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...